Activiteiten

Onze verenigingsavond is op woensdag en wordt met verschillende activiteiten ingevuld. Iedere verenigingsavond wordt afgesloten met een borrel. Naast de verenigingsavonden worden er nog talloze andere activiteiten georganiseerd.


Wat we doen

Kringavond

Ongeveer een keer per drie weken hebben we kringavond. Een kring bestaat uit ongeveer zes mensen. Een kring wordt gevormd door mensen uit hetzelfde dispuut. Tijdens een kringavond staan we stil bij alledaagse onderwerpen, kijken we naar wat de Bijbel daarover zegt en hoe we dit toe kunnen passen in ons eigen leven.

Dispuutsavond

Een aantal keer per jaar worden er woensdagavonden vrijgehouden om als dispuut zelf samen te komen. Een dispuut kan er dan voor kiezen om te vergaderen of om een gezellige activiteit met elkaar te ondernemen. Uiteraard organiseren de disputen naast deze dispuutsavonden nog meer activiteiten.

Gezelligheidsavond

De activiteitencommissie (AcCie) organiseert een paar keer per jaar een gezelligheidsavond voor de hele vereniging. De inhoud daarvan varieert, zo hebben we  bubbelvoetbal gedaan en een grote spelshow.

ALV

Een Algemene Leden Vergadering wordt doorgaans vier keer per jaar gehouden. Tijdens zo'n vergadering worden officiële zaken besproken zoals het beleid, de financiën en worden er besluiten genomen over bijvoorbeeld ingediende moties.

Thema-avond

Thema-avonden zijn eigenlijk mini-kerkdiensten, waarbij er in het praatje en de liederen een bepaald thema centraal staat. Ook is er ruimte voor het delen van een getuigenis en ministry. Thema-avonden vinden vaak in een kerk plaats en zijn open voor iedereen die geïnteresseerd is. Check de activiteitenkalender voor de eerstvolgende en wees welkom!

Externe activiteit

Jaarlijks hebben we ongeveer vier externe activiteiten, waarbij we uitstappen in ons geloof door iets te doen voor onze naasten. Voorbeelden hiervan zijn afwassen bij studentenhuizen of kerstkoekjes met een (Christelijke) boodschap uitdelen op straat.

Open activiteiten

Het gebeurt regelmatig dat we activiteiten hebben waarbij iedereen is uitgenodigd, zoals een toffe thema-avond of een mooi feestje. Hieronder en op de homepage vind je een overzicht van activiteiten waar ook jij van harte welkom bij bent! Vaak hoef je je ook niet aan te melden, maar mocht dat wel handig zijn, dan staat dat erbij vermeld. Mocht je een plek zoeken om vooraf te eten of achteraf te slapen, neem dan even contact op met onze Ab Actis.