Genootschappen

Naast disputen heeft N.S.T. ook een aantal genootschappen. Dit zijn kleinere groepen van ongeveer 10 mensen met een gemeenschappelijk doel voor de vereniging. Genootschappen komen een aantal keren in het jaar samen en het zijn vaak hechte groepen.


Logo dispuut Adar

Atarah

Atarah is het vrouwengenootschap van N.S.T. Ze staat voor sierlijke studentikoziteit en vrouwelijke kracht. Als groep willen ze elkaar opbouwen en een hechte vriendschap aangaan. Daarnaast houden ze van samen wijnen en organiseren ze activiteiten als een date-diner en weekendje.

Galafoto dispuut Adar
Logo dispuut Adar

Esron

Het genootschap ESRON is het prominentste genootschap van Navigators Studentvereniging Tilburg. Als genootschap zijn wij verantwoordelijk voor het beschermen van onze bestuursleden tegen brasacties en ontvoeren wij bestuurders van andere Navigators verenigingen. Verder brengen wij de studentikoziteit in de vereniging en houden we de mores in het oog. ESRON draait om studentikoziteit, gezelligheid en bier drinken.

Logo dispuut Adar

Tribunaal

Het tribunaal stelt de regels weer centraal. Door de jaren van de Vereniging heen breidden de officiële documenten en daarmee de geldende regels van de Vereniging uit, waardoor vele leden van de Vereniging het overzicht verloren.  Het Tribunaal wil daarin een helpende hand bieden en zal zorg dragen voor overzicht, duidelijkheid en evidentie van de geldende regels binnen de Vereniging.