Open tijd

Aan het begin van ieder collegejaar organiseert N.S.T. een open tijd met een aantal activiteiten die jou iets laten zien van wat het is om lid te zijn van onze vereniging!


Op 31 augustus, 7, 14 en 15 september krijg je de kans om activiteiten van N.S.T. bij te wonen! Op 31 augustus zullen we een kringavond houden, waarin we in kleinere groepjes zullen praten over een Bijbels onderwerp. 7 september hopen we met elkaar te gaan beachvolleyballen. Deze avond kan je onze leden op een sportieve manier beter leren kennen. 14 september is de thema-avond. Tijdens deze avond luisteren we met elkaar naar een spreker en zingen om zo God te aanbidden. De dag erna, op 15 september, is er een gezelligheidsavond. Elke avond zal worden afgesloten met een borrel. Hier kun je al je vragen kwijt bij onze leden.

Via onderstaand formulier kan je je voor de activiteiten opgeven. Bij iedere avond is in principe eten inbegrepen en kun je ook opgeven dat je op zoek bent naar een slaapplek. Andere opmerkingen/vragen kun je ook kwijt. Met vragen kan je ook altijd terecht bij onze Ab Actis (06-38915012/).