Staf

Stafleden investeren in de leiders van de vereniging en begeleiden studenten persoonlijk. Daarnaast dragen ze zorg voor de koers en identiteit van de vereniging. Het werk van de staf wordt gefinancierd uit giften van studenten, oud-leden en ouders.


Als Navigators Studentenvereniging Tilburg hebben we een staflid die voor NSV werkzaam is binnen onze vereniging. Graag stellen we ze hier aan je voor. Normaal gesproken zijn er in Tilburg twee stafleden werkzaam, maar de tweede functie is momenteel vacant. Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Monica.

Monica van Tilborg

Monica van Tilborg

Mijn droom is dat studenten in Tilburg leren hoe ze met Jezus kunnen leven, gepassioneerd over Hem raken en dit weer met anderen willen delen waardoor steeds meer mensen in Tilburg over Jezus zullen horen.

Ik trek, binnen het studentenwerk in Tilburg, op met jonge leiders die graag meer van Jezus willen zien en Hem willen volgen. Ik help hen om dichter bij Jezus te komen, zodat zij het verschil kunnen gaan maken op de plekken waar zij geroepen zijn.

Wat doet een staflid?

Een staflid kan een heel gevarieerd takenpakket hebben, wat wordt aangepast op de dingen die de vereniging op dat moment nodig heeft en op het karakter en de kwaliteiten van het staflid. De hoofdtaken bestaan uit het ondersteunen en ontwikkelen van:

  • Bestuur (begeleiden, trainen, meedenken)
  • Nestoren & kringleiders (trainen nestoren en kringleiders, meedenken met nestoren)
  • Persoonlijke ontwikkeling van leden (coaching stimuleren en coach zijn)
  • Getuigende levensstijl van leden en de vereniging (ontwikkelen en ondersteunen)

Een staflid kan niet intensief betrokken zijn op alle leden van de vereniging. Toch hebben alle leden er iets aan dat er een staflid is, omdat via bestuur, nestoren en kringleiders de impact van staf op de vereniging zeker merkbaar zal zijn.

Financiële ondersteuning

Onze stafmedewerkers leven volledig op basis van giften. Word jij enthousiast over hun visie en wil je hierin biddend en financieel meebewegen? Dan willen we je van harte uitnodigen om partner te worden in deze missie!