Zakelijk

Een studentenvereniging biedt u kansen. U kunt namelijk onder een heel specifieke doelgroep meer naamsbekendheid krijgen. Lees verder hoe u dit bij Navigators Studentenvereniging Tilburg kunt doen.


N.S.T. is een prachtige christelijke studentenvereniging met ongeveer tachtig leden in de studentenstad Tilburg. De leden studeren verspreid over de faculteiten van de Tilburg University en de verschillende hogescholen in Tilburg (Fontys, Avans). N.S.T. heeft jaarlijks een zeer uitgebreid programma met activiteiten van uiteenlopende aard.

Wij staan altijd open voor eventuele suggesties met betrekking tot sponsoring en partnerschap. U kunt ons benaderen via de Ab Actis (secretaris) van de vereniging. Het is ook mogelijk om uw gegevens achter te laten, zodat wij u telefonisch kunnen benaderen en we kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Binnen N.S.T. zijn er verschillende advertentiemogelijkheden waarin uw bedrijf of organisatie zich kan laten zien en u gericht per periode met verschillende media kunt adverteren.

Website

De website van N.S.T. trekt dagelijks een hoog aantal bezoekers. Leden gebruiken de website onder andere om zich in een exclusief ledengedeelte op te geven voor activiteiten, contactgegevens van andere leden op te zoeken en artikelen te lezen. Uw bedrijf of organisatie kan een banner op de website plaatsen.

Instagram

Wekelijks worden er sociale media posts geplaatst waarvan de inhoud variërend is. Binnen N.S.T. heeft dit platform een grote rol, we bereiken hier alle geïnteresseerde leden mee en hebben contact met andere partijen. Met ruim 800 volgers is dit dan ook naast onze website het grootste platform. Het is in overleg mogelijk om te adverteren op Instagram.

Facebook

In overeenstemming met de huidige communicatie via social media speelt Facebook ook binnen N.S.T. een enorm grote rol. In onze zeer actieve Facebookgroep met ongeveer 150 leden en oud-leden worden dagelijks nieuwe dingen gedeeld. U kunt hier adverteren en zo deze doelgroep makkelijk bereiken.

Almanak

Eenmaal per jaar wordt onder de leden de almanak uitgereikt. Dit boek bevat alle informatie over de vereniging en is daarom een veelgebruikt naslagwerk, maar dient ook regelmatig tot nostalgisch vermaak. Door de centrale plek in de vereniging is de almanak uiterst geschikt om uw advertentie te plaatsen.

Activiteiten

Als studentenvereniging organiseert N.S.T. uiteraard een groot scala aan activiteiten door het jaar heen. Tijdens deze activiteiten zijn er volop mogelijkheden om te adverteren, waarbij u kunt denken aan posters en flyers, kleding, filmpjes en e-mail. Een greep uit deze activiteiten:

  • Gala (jaarlijks groots opgezet gala voor alle leden op een externe locatie)
  • Dies (feestelijke week ter ere van de verjaardag van de vereniging)

Overig

Ook als particulier of ouder kunt u ons ondersteunen! Bekijk hieronder de mogelijkheden. Mocht u ons via een andere manier willen ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met de Quaestor/Herus.

Sponsorkliks

Via Sponsorkliks kunt u eenvoudig online producten bestellen zonder extra te betalen terwijl N.S.T. een deel van het aankoopbedrag ontvangt!

NSV

Om aan N.S.T. te doneren kunt u dit ook via Stichting de Navigators doen. Stichting de Navigators heeft een ANBI status.

Pro Life

Navigators heeft afspraken gemaakt met Pro Life. Hierdoor krijgen u en uw eventuele gezinsleden korting. Ook heeft u toegang tot algemene en christelijke zorg. Maak nu een bewuste keuze voor Pro Life en steun hier tevens Navigators mee.