Disputen

Als lid word je ingedeeld in een van onze disputen. Disputen zijn groepen van ongeveer 20 mensen. Ieder dispuut heeft haar eigen visie en organiseert naast de reguliere verenigingsactiviteiten ook eigen activiteiten.


Logo dispuut Adar

Adar

Adar betekent ‘buitengewoon glorievol’, we willen met Adar gaan voor Gods glorie en dit doen door ons geloof praktisch te maken. We willen opstaan voor mensen die het minder hebben dan wij, dit door vrijwilligersacties, maar ook door samen na te denken over onze consumptiemaatschappij en hier bewuste keuzes in te maken

Galafoto dispuut Adar
Logo dispuut Katharos

Ampélos

Ampélos betekent wijnstok, God is de wijnstok en wij de ranken, in Hem zullen wij veel vrucht dragen. In Ampélos willen we leren over onze identiteit en roeping en hoe we vrucht mogen dragen. Ampélos houdt van een borrel, is ambitieus en maakt herinneringen voor het leven!

Groepsfoto Ampélos
Logo dispuut Cala Nea

Cala Nea

Cala Nea betekent goed nieuws, dat is wat we willen overbrengen aan de studenten om ons heen, God kennen en hem bekend maken!  Daarnaast houden wij van lekker eten bereiden en eten, en lekker wijntjes drinken met elkaar.

Galafoto dispuut Cala Nea
Logo dispuut Doxa

Doxa

Doxa is een plek waarbij je echt kan zijn wie je bent, waar we door meer van God te leren meer mogen leren over anderen dienen en je leven daarop toepassen en invullen. We zijn een dispuut waar gezelligheid centraal staat, goede vriendschappen worden opgebouwd en waar initiatieven ontzettend tof worden ondersteund en opgepakt.

Galafoto dispuut Doxa