Verbanden

Als studentenvereniging staan we niet alleen. We hebben zusters en broeders, zoals we dat noemen. Broeders zijn verenigingen in onze eigen stad, Tilburg, en zusters zijn Navigator verenigingen in andere studentensteden.


Zusterverenigingen

Zusterverenigingen zijn verenigingen uit hetzelfde verband, NSV (Navigators Studentenverenigingen), in andere steden van Nederland. Vaak worden ook leden van zusterverenigingen uitgenodigd voor feesten, gala's of wordt er gewoon verbroederd met een borrel. Vice versa doorkruisen onze leden regelmatig het land om een feestje in andere stad mee te pakken. Jaarlijks vinden er ook evenementen plaats (zoals het Focusweekend en het Songfestival) waar iedereen bij elkaar komt.

Tilburg op het NSV Songfestival (2018)

N.S.U.

Utrecht

N.S.G.

Groningen

NSE

Enschede

NSR

Rotterdam

NSDelft

Delft

NSL

Leiden

NSDH

Den Haag

NSA

Amsterdam

NSLeeuwarden

Leeuwarden

NSZ

Zwolle

NSEde

Ede

NSW

Wageningen

NSN

Nijmegen

Broederverenigingen

Broederverenigingen zijn verenigingen in dezelfde stad, Tilburg dus. Tilburg kent naast N.S.T. nog meer christelijke studentenverenigingen en natuurlijk zijn er ook nog andere verenigingen zoals het corps te vinden. Soms organiseren we activiteiten samen met een andere vereniging of sluiten we aan bij een van de open feesten die door de andere verenigingen worden georganiseerd.

Via Fidei

Christelijk

Emèt Qenee

Christelijk

Connect

Christelijk + Internationaal

Olof

Plato

Vidar

I*ESN

Internationaal